Inspiroidu Iisalmessa Vaahteramäen kirppiksellä ja löydä lastenvaatteet edullisesti

Vaahteramäen kirppis on Iisalmen keskustassa sijaitseva raikas, siisti ja värikäs kirpputori. Kirpputorilla käydessäsi et koskaan voi tietää etukäteen, mitä kaikkea ihanaa saatat sieltä löytää. Vaahteramäen kirppiksen aarteiden joukosta voit hankkia esimerkiksi leluja ja astioita sekä lastenvaatteita edullisesti. Kierrätys on meille todella tärkeä arvo. Tästä syystä haluamme kannustaa ihmisiä yhteisöllisyyteen, ja toivommekin tavaran vaihtumisen lisäksi Vaahteramäen kirppiksen tulevan tärkeäksi kohtaamispaikaksi sekä myyjille että ostajille.

Meille ovat tervetulleita kaikki iästä ja sukupuolesta riippumatta, ja jokainen voi viihtymisen ohessa tehdä samalla jännittäviä löytöjä ja osallistua kestävän kehityksen tukemiseen. Tervetuloa siis koko perheen voimin tekemään löytöjä ja nauttimaan kirpputorin lämpimästä ja jännittävästä tunnelmasta. Nähdään kirppiksellä!

Lämminhenkinen kirpputori

Meiltä Vaahteramäen kirppikseltä voit tehdä paljon ihania löytöjä edullisesti. Laajasta valikoimastamme löytyy aikuisten ja lasten vaatteita, astioita, leluja ja paljon muuta. Hiljattain olemme alkaneet ottaa vastaan myös pieniä huonekaluja. Kysy lisää!

Kirpputorimme tilavuus on noin 600 neliömetriä, ja saatavilla on 150 pöytäpaikkaa. Saat kauttamme käyttöösi myös pöydät ja rekit sekä hintalaput, hinnoitteluvälineet ja henkarit. Löydät alta itsepalvelukirpputorimme hinnaston myyjiä varten.

 

Rekki + pöytä 27 €/6 vrk
Pelkkä pöytä 19 €/6 vrk
Pelkkä rekki 16 €/6 vrk
Siivouspalvelu 1 €/krt
Siivous ja täyttö 10 €/6 vrk
Provisio 4% myynneistä

Kysy lisää alakerran pöydistä. 

Tutun itsepalvelukäytännön lisäksi Vaahteramäen kirpputorilla on mahdollisuus myös täyspalveluun. Se tarkoittaa sitä, että myyjän ainoa tehtävä on tuoda myyntiartikkelit kirpputorille, jossa henkilökuntamme hinnoittelee tuotteet ja asettaa ne paikoilleen. Täyspalvelussa myyjä ja kirpputori saavat kumpikin 50 % osuuden myyntituotosta. Täyspalvelua ei voi varata netin Kirppisvaraus-palvelussa – otathan yhteyttä henkilökuntaan, jos haluat jättää hinnoittelun meidän huoleksemme! Saadaksesi täyspalvelupöydän ilmottaudu jonoon. Täyspalvelupöydät täytetään varausjärjestyksessä.

 

Voit varata myyntipaikan, pöydän tai rekin vaivattomasti Kirppisvaraus-systeemissä klikkaamalla alta löytyvää painiketta. Voit varata myyntipaikan myös olemalla suoraan yhteydessä meihin tai saapumalla käymään paikan päällä! Ole yhteydessä myös silloin, kun haluat varata täyspalvelun tai sinulla on muuta kysyttävää. Yhteydenotto onnistuu soittamalla tai jättämällä viestin lomakkeen kautta.

 

Tervetuloa Iisalmeen myymään ja hankkimaan esimerkiksi lastenvaatteet edullisesti!

 

Jos sinulla ei ole vielä kirppistunnuksia, niin ole hyvä ja pyydä omasi Vaahteramäen kirppikseltä.

Varaa myyntipöytä